Forfatteren

Lige siden jeg lærte at læse og skrive, har jeg været forelsket i sproget og dets mange muligheder. Og jeg er til stadighed fascineret af, hvordan den gode litteratur både kan rumme tankevækkende underholdning, psykologisk indsigt og filosofisk udsyn. Med andre ord, at vi kan forstå både os selv og verden bedre gennem litteraturen.

Jeg er født den 28.april 1958 i Odense, hvor jeg gik i skole og på HF. I 1984 blev jeg uddannet som journalist og i 2001 tog jeg en cand.phil. i litteraturhistorie. Siden 1996 har jeg arbejdet freelance ved DR og sideløbende dyrket min litterære interesse ved at læse og skrive en masse.

Så drømmen om selv at skrive en roman har levet længe i mig. Omend vejen til at virkeliggøre drømmen har været lidt lang! Jeg har skrevet i årtier og har længe kredset om romanskrivning; men der skulle åbenbart noget levet liv og erfaringer til, før jeg syntes, at jeg havde noget relevant at fortælle.

Med udgivelsen af “Tolv måneder” når jeg derfor både et længe eftertragtet mål og står samtidig ved starten til et helt nyt forfatterliv!